Google Maps

google_mapsOrientarea în spațiu nu este o calitate de care dispun toți locuitorii acestei planete. Ba din contră, unii dintre noi chiar suntem puși în niște situații extrem de complicate atunci când trebuie să ajungem la o anumită locație de care auzim pentru prima oară, fără a avea un însoțitor cu un simț al orientării mai dezvoltat decât al nostru. Însă pentru că Internetul este resursa cea mai importantă, când vine vorba de informare, tot la el trebuie să apelăm și pentru problemele legate de descâlcirea traseelor complicate.

Google Maps este cea mai la îndemână și totodată cea mai eficientă metodă de a descifra drumurile patriei, și nu numai. Având la activ o mulțime de versiuni și update-uri de tot soiul, Google Maps rămâne încă cea mai bună hartă virtuală a planetei. Cei de la Google au investit resurse consistente pentru ca această platformă să ajungă la stadiul actual, iar rezultatele sunt pe măsura muncii lor. Dacă ne referim la capitala României, este aproape imposibil ca, folosind Google Maps, să nu găsim o anumită locație unde dorim să ajungem. Deși vederea stradală nu este o opțiune validă pentru toate cartierele bucureștene, aceasta este totuși disponibilă în cazul bulevardelor principale.

Utilizarea platformei Google Maps este suficient de intuitivă, astfel încât aceasta să poată fi manevrată de către orice internaut mai mult sau mai puțin priceput. În plus, Google Maps oferă multiple indicații de orientare, în funcție de mijlocul de transport pe care ne decidem să-l folosim. Cei care doresc să pornească la drum, dar nu sunt siguri de direcția aleasă, pot accesa cu încredere platforma Google Maps.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Visualead

Felul în care ne consumăm energia, în fiecare zi, s-a schimbat suficient de tare în ultimii ani, astfel încât să...

Închide