Instapaper

instapaperLipsa de timp are avantajele și dezavantajele ei. Chiar dacă nu apucăm să pierdem vremea atât cât ne-am dori, activitățile de zi cu zi ne țin în priză și ne mobilizează să fim mai harnici și mai eficienți. Iar dacă unele activități, precum analiza zilnică a presei, ne sunt îngreunate din cauza multiplelor probleme ce țin de serviciu sau de familie, există programe care stochează link-urile către articolele pe care ni le dorim să le citim, dar nu dispunem de timpul necesar, și la care putem reveni atunci când numărul activităților pe care le avem de îndeplinit se diminuează suficient de mult.

Instapaper este o platformă care memorează articolele pe care noi le dorim și le stochează, în așa fel încât să punem reveni la ele oricând avem nevoie. Accesul la facilitățile oferite de către Instapaper se face extrem de simplu, prin crearea unui cont pe site. Apoi se adaugă butonul de ”Read later” la secțiunea de Bookmark-uri, iar în felul acesta orice articol va putea fi adăugat contului de Instapaper prin apăsarea unui simplu buton.

Platforma este disponibil atât pentru sistemele Windows și Mac, cât și pentru gadget-urile de la Apple sau cele care rulează cu sistemul de operare Android.

De asemenea, Instapaper oferă posibilitatea utilizatorilor săi de a distribui articolele preferate pe Facebook, Twitter, App.net, Tumblr, Pinboard sau Evernote.

Crearea unui cont pe platforma Instapaper se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Speccy

Faptul că suntem diferiți este principalul element care ne face să ne înțelegem, să comunicăm și să colaborăm unii cu...

Închide