Unblog

un_blogTot mai mulți internauți își petrec timpul povestind și împărtășind cu ceilalți utilizatori evenimente, întâmplări, emoții. Fie că apelează la rețelele sociale, pentru a face asta, fie că aleg să scrie pe un blog, esența unei astfel de activități rămâne aceeași – socializarea. Pe lângă binecunoscutele platforme de blogging, WordPress și Blogger, există o mulțime de alte site-uri suport, extrem de utile în crearea de blog-uri.

Una dintre acestea se numește Unblog și este creația francezilor. Deși acesta poate fi un oarecare impediment, pentru cei care nu stăpânesc foarte bine limba lui Hugo, panoul de control este asemănător celor clasice, în materie de blog-uri, astfel că orice utilizator, cu o minimă dexteritate pe parte de web, se va descurca fără probleme. Platforma Unblog permite selectarea design-ului dorit și personalizarea sa după propriul gust. De asemenea, meniurile sau widget-urile pe care dorim să le adăugăm țin exclusiv de opțiunile noastre. Foarte utilă, pentru cei care doresc să afle traficul de pe blog, este urmărirea vizitatorilor care ne frecventează paginile și generarea de grafice extrem de intuitive. Deși Unblog este o platformă gratuită, aceasta dispune și de pachete Start, Premium și Site Pro, care pot avea costuri de până la 30 de euro / lună, în funcție de spațiul de stocare de care avem nevoie.

Accesarea site-ului Unblog se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Gimp

Dacă actualul secol se poate lăuda cu o pasiune comună a celor ce viețuiesc într-însul, aceea este fotografia. Mapamondul este...

Închide