Box.com

box_comUna dintre principalele probleme ale mediului online o reprezintă spațiul de stocare. Deși aparent orice este virtual nu are nevoie de găzduire, lucrurile nu stau chiar așa. Informațiile numeroase care circulă pe Internet, documentele de tot felul, distribuite între diferiți utilizatori, materialele audio și video, toate acestea trebuie să fie păstrate undeva, pentru a putea fi accesate ori de câte ori este nevoie.

Există o multitudine de platforme, puse la dispoziție gratuit, care oferă spații de găzduire. Una dintre acestea este box.com. Pentru a beneficia de serviciile oferite de inițiatorii acestui site este nevoie de crearea unui cont și alegerea unuia dintre cele 3 pachete de găzduire. Deși variantele cu bani oferă mai mult spațiu, cei 5 GB ai versiunii gratuite sunt suficienți pentru a găzdui o mulțime de documente.

Limita maximă de upload pentru un fișier este de 250 MB. Materialele pot fi încărcate fie prin intermediul aplicației pentru desktop, care poate fi descărcată direct de pe site-ul box.com, fie direct pe site. De asemenea, există și aplicații pentru mobil care permit uploadarea fișierelor în contul personal. Cei care folosesc pe post de poștă electronică Gmail-ul pot atașa documente la e-mail direct din contul de box.com.

Crearea unui cont pe această platformă se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Moonphase

Fascinația lumii în care trăim se manifestă în multe arii de specialitate. Dar probabil că cel mai impresionant domeniu din...

Închide