Google Calendar

google_calendarTimpul prezent, acesta pe care cu toții îl trăim, are un mare defect: acela că se comprimă din ce în ce mai tare. Prea multe de făcut și prea puține zile disponibile pentru asta. Activitățile tot mai frecvente pe care le avem de îndeplinit trebuie să-și găsească locul în calendarul nostru, iar pentru a facilita această preocupare putem să apelăm la mult veneratul Google.

Platforma Google Calendar, pe care americanii ne-o pun la dispoziție, este cea mai practică ustensilă cu care ne putem organiza timpul, întâlnirile și activitățile cotidiene. Avantajele pe care ni le oferă, în raport cu o agendă clasică, sunt multiple. Iar poate cel mare dintre acestea este mobilitatea unei astfel de cărți electronice virtuale care stochează zilele și orele, întrucât ne putem conecta la contul de Google Calendar de pe orice gadget conectat la Internet.

Evenimentele adăugate pot fi stilizate după bunul plac, având opțiunea de a alătura o anumită culoare în agenda noastră pentru un anumit tip de întâlnire sau activitate. De asemenea, ne putem corela calendarul virtual cu sărbătorile legale sau cu cele religioase, putem adăuga zilele de naștere ale prietenilor sau orice alt tip de memento-uri, care să ne țină conectați la treburile zilnice.

Utilizarea lui Google Calendar este la îndemâna oricui și nu implică altceva decât crearea unui cont Google. Accesarea platformei se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
CloudConvert

Internetul este o resursă nelimitată, când vine vorba de informații, materiale audio sau video. Totuși multitudinea de documente existente duce...

Închide