About Me

about_meComunicarea este cel mai important liant între cetățenii secolului 21. La baza ei stau o mulțime de afaceri încheiate și de relații închegate. Fără a face neapărat o pledoarie în favoarea sa, trebuie să recunoaștem că, fără comunicare, nici realizările tehnologice nu ar fi ajuns la nivelul la care sunt astăzi. Poate tocmai din acest motiv, cei care au pus la cale și au avut ideea de a crea tot felul de rețele sociale se bucură astăzi de un real succes pe întreg mapamondul.

Dată fiind popularitatea tuturor platformelor de socializare, cineva a avut ideea, cu aproximativ patru ani în urmă, de a crea o rețea care să strângă laolaltă toate conturile pe care un utilizator le are, pe toate rețelele sociale cu putință, oferindu-i acestuia posibilitatea de a-și crea propria pagină, care să conțină tot felul de legături către site-uri externe. Platforma despre care vorbim poartă numele de About Me, iar utilitatea sa este destul de mare, dacă ne gândim cât de greu ne este, uneori, să ținem evidența tuturor rețelelor sociale la care suntem abonați.

În plus, About Me permite crearea unui mini-profil, care să conțină câteva date despre noi, o imagine de avatar și un background al profilului ales după bunul plac. Printre altele, site-ul oferă și opțiunea căutării de prieteni din alte rețele, afiliați deja platformei About Me. Acest lucru este posibil datorită opțiunii pe care o avem, nu doar de a adăuga link-uri către paginile noastre din alte rețele sociale, ci și de a ne conecta la ele prin intermediul aplicațiilor predefinite.

Crearea unui cont în rețeaua About Me este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Patch My PC

Fiecare calculator conectat la Internet este, cu siguranță, încărcat cu tot felul de programe, unele mai utile, altele pe care...

Închide