Designer Motivation

designer_motivationCine nu a ajuns, măcar o dată în viață, la concluzia că și-a atins limitele? Emoțional, profesional, spiritual. A merge mai departe, în momentele dificile, este o sarcină destul de complicată pentru fiecare dintre noi, indiferent de meseria pe care o practicăm sau de viața pe care ne-am construit-o. Frecvența crescândă a criticilor, precum și numărul mic de persoane care știu să trimită gânduri de bine, atunci când este nevoie de ele, fac uneori din viața de zi cu zi o povară greu de purtat.

Pentru cei care lucrează în domeniul graficii web, iată că există o soluție virtuală de motivare, venită din partea unor internauți care activează în același domeniu de lucru. Având ca sursă comunitatea Dribble, Designer Motivation este un site care generează în mod aleatoriu o mulțime de ponturi și gânduri pozitive, menite să-i motiveze pe designerii de toate vârstele să-și continue munca, indiferent de piedicile apărute sau de criticile rău-voitoare venite dintr-o parte sau alta.

Chiar dacă munca designerilor nu este întotdeauna la cei mai înalți parametri, iar criticile pot fi și constructive, felul de a fi al unora dintre pasionații de grafică îi poate destabiliza din punct de vedere profesional, atunci când se confruntă cu prea multe opinii contra. Pentru ei, și nu numai, platforma Designer Motivation poate fi cea mai bună dintre rețetele posibile pentru o carieră de succes, plină de gânduri pozitive.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Comodo Antivirus

Resursa numărul unu de la care obținem informații în fiecare zi - Internetul - este și principalul furnizor de viruși...

Închide