So.cl

Rețelele de socializare reprezintă cea mai populară modalitate a ultimilor ani de a relaționa cu cei din jurul nostru. Fie că vorbim de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Google Plus, porțile către lumea largă ne sunt deschise prin intermediul acestor sisteme de comunicare virtuală. Pentru că, dincolo de modalitățile extrem de facile și prietenoase de interacțiune pe care le oferă, rețelele de socializare aduc bani mulți și publicitate cu carul celor care le-au creat, era imposibil ca un colos precum Microsoft să stea departe de acest business.

So.cl este noul nume de pe piața rețelelor de socializare, care încearcă să mai taie din elanul celor de la Facebook și Google Plus. Deși încă nepopulară, rețeaua încearcă să împrumute câte ceva de la fiecare din competitoarele sale. Spre exemplu, similar celor de la Twitter, So.cl oferă opțiunea de a urmări postările prietenilor. De asemenea, pot fi urmărite doar anumite categorii ale persoanelor din rețelele proprii, așa cum se întâmplă și în cazul Pinterest.

Cei de la Microsoft oferă opțiunea de conectare la rețea fie prin intermediul contului făcut la ei, fie accesând propriul cont de Facebook. Dacă nu aveți încă suficiente conturi pe rețele de socializare, vă puteți crea unul nou pe So.cl accesând acest link.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BS Player

Mersul la cinema a încetat de mult să mai fie principala modalitate de distracție a tinerilor. Fie pentru că au...

Închide