Ghost

ghostBlogging-ul este o industrie care aproape că a fost instituționalizată și la noi în țară. Tot mai mulți și mai diverși oameni, din diferite medii sociale, apelează la blog ca la principală metodă de a răspândi idei, gânduri, preocupări sau nemulțumiri. Chiar dacă au trecut ceva ani de când blog-urile sunt la mare căutare, trend-ul este încă într-o continuă ascendență. Numărul uriaș de amatori ai scrisului a dus și la dezvoltarea a noi platforme de blogging, unele dintre ele foarte populare și pe plaiurile mioritice, iar altele abia aduse pe tapetul românesc.

Ghost este una dintre inovațiile Internetului, pe parte de blogging, întrucât platforma se încadrează noilor obiceiuri în materie de design web și caută simplitatea, cu orice preț. Obișnuit cu panourile de control extrem de încărcate de la WordPress sau Blogger, utilizatorul Ghost va fi, cu siguranță, plăcut impresionat de ușurința cu care se poate întreține un blog, având doar câteva butoane la dispoziție și, desigur, multe idei care așteaptă să fie făcute publice.

Crearea unui cont Ghost este gratuită, însă există o perioadă de trial de 30 zile. La încheierea acesteia, este necesară achitarea unei anumite sume pentru a beneficia, în continuare, de serviciile Ghost. Suma diferă, în funcție de preferințele utilizatorului, care își poate achiziționa astfel nu doar dreptul de a-și găzdui ideile pe platforma Ghost, ci și diferite template-uri, care să fie în acord cu propriile preferințe de design.

Cei care au abilități în domenul web-development-ului au posibilitatea de a descărca Ghost, asemenea oricărui alt CMS, și de a-l customiza în funcție de nevoile personale. Există și o pagină suport, cu explicații referitoare la instalarea lui Ghost, în funcție de sistemul de operare utilizat.

Cei care doresc să facă un upgrade propriilor obiceiuri de a face blogging se pot înscrie pe platforma Ghost aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VSDC Free Video Converter

Există o mulțime de programe gratuite pe care le putem accesa în orice moment, dar cum se întâmplă adesea, chiar...

Închide