PSD Fonts

psd_fontsInternetul a devenit, în ultimii ani, o resursă accesibilă celei mai mari părți a planetei. Fără a fi neapărat un bun cunoscător al calculatorului, poți face extrem de multe lucruri interesante, doar fiind conectat la lumea virtuală. Răspândirea uriașă a spațiului online a dus la crearea a mii de site-uri, aplicații, jocuri și platforme de tot felul, care mai de care mai diversificate. Design-ul unui site de acum zece ani, spre exemplu, nu mai are nimic asemănător cu aspectul paginilor web de astăzi.

Accentul pus pe detalii este una dintre prioritățile graficienilor web. Iar unul dintre aceste detalii îl reprezintă fonturile folosite în realizarea unui site. Pentru că mulți web-designeri obișnuiesc să primească fișiere de-a gata din partea designerilor, pentru a le implementa în spațiul web, este bine ca aceștia să verifice în prealabil ce fonturi au fost folosite la crearea documentului .psd. Pentru a face acest lucru, cea mai simplă metodă este utilizarea platformei PSD fonts. Aceasta permite încărcarea oricăui fișier .psd și redă, într-un timp extrem de scurt, numele tuturor fonturilor folosite în respectivul fișier din Photoshop.

Singura obligație, din partea utilizatorului care dorește să utilizeze PSD Fonts, este aceea de a-și crea un cont pe Dropbox, pentru că doar de aici pot fi încărcate și verificate fișierele. Accesul la platforma PSD fonts este gratuit și poate fi realizat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VMware Player Plus

Lucrul în paralel, pe mai multe calculatoare, a devenit o practică obișnuită, în special pentru graficieni. O suprafață mai mare...

Închide