VMware Player Plus

vmware_player_plusLucrul în paralel, pe mai multe calculatoare, a devenit o practică obișnuită, în special pentru graficieni. O suprafață mai mare de lucru înseamnă o calitate mai ridicată a muncii. Totuși, lucrul în paralel se poate realiza și pe același calculator, cu mai multe sisteme de operare. Deși la o primă vedere pare un pic ireal, există programe care permit instalarea, pe același calculator a mai multe sisteme de operare.

VMware Player Plus este unul dintre acestea, soft-ul permițând instalarea unei mașini virtuale care să ruleze alt sistem de operare decât cel pe care îl avem noi setat ca fiind cel de bază. Utilitatea unui astfel de program ar fi multiplă. Una dintre facilitățile evidente ar fi aceea că putem instala soft-uri sau programe pe sistemul de operare secundar, astfel încât să nu afectăm în niciun fel documentele pe care le avem stocate pe propriul calculator. Apoi, dacă dorim, spre exemplu, să ne familiarizăm cu sistemul de operare Linux, VMware Player Plus este cea mai bună soluție la care putem apela, fără a fi nevoiți să renunțăm la Windows.

Programul nu este gratuit decât pentru aceia care vor să-l instaleze pe propriul calculator și să se bucure de facilitățile pe care acest program le oferă. Costul unei licențe diferă în funcție de tipul de pachet pe care dorim să-l achiziționăm.

Descărcarea gratuită a lui VMware Player Plus se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asus Memo Pad 8

Țările mici fac uneori lucruri foarte mari. În special când vine vorba de IT, nu mai contează de unde vine...

Închide