SMemo

smemoTrăim într-o lume tot mai agitată, înconjurați de oameni din ce în ce mai grăbiți și mai lipsiți de răbdare. Iar toată munca noastră trebuie să fie finalizată cât mai repede cu putință, la o calitate cât se poate de bună. În astfel de condiții, este firesc să fim asaltați de un val de presiune permanentă, care ne invadează creierul fără să ne dăm seama. Deși nu putem evada nicicum din acest prizonierat cotidian, putem să ne ordonăm însă activitățile, astfel încât multitudinea de treburi pe care le avem de dus la bun sfârșit să-și păstreze o oarecare logică.

Una dintre modalitățile prin care putem face acest lucru este să apelăm la SMemo, un program gratuit pentru desktop, care conține o mulțime de widget-uri folositoare în munca noastră de zi cu zi: un ceas, un post-it pe care putem nota orice ne trece prin cap, de-a lungul unei zile, un calendar prin intermediul căruia avem opțiunea de a memora toate datele importante pentru noi, precum și o numărătoare inversă pe care o putem personaliza, după propria necesitate. În plus, SMemo conține și un widget care ne afișează informații cu privire la activitatea procesorului și la stadiul de încărcare al bateriei. Deși toate aceste mini-aplicații le putem găsi și în alte părți, o bună parte din ele fiind deja instalate odată cu sistemul de operare, ele sunt mult mai practice dacă stau laolaltă.

Astfel, cei care doresc să-și organizeze munca de birou, pot descărca SMemo de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HP Slate7 VoiceTab

În domeniul telecomunicațiilor, zvonurile se răspândesc cu o mare ușurință, astfel că orice fisură din partea producătorilor, la capitolul informații,...

Închide