HP Slate7 VoiceTab

hp_slate7_voice_tabÎn domeniul telecomunicațiilor, zvonurile se răspândesc cu o mare ușurință, astfel că orice fisură din partea producătorilor, la capitolul informații, ajunge imediat o știre de mare interes, mai ales pentru consumatorii nerăbdători, dornici să-și sporească lista de achiziții IT.

Astfel, noua tabletă a celor de la HPSlate7 VoiceTab, a cărei apariție a fost anunțată cu puțin timp în urmă, pare să fi intrat deja în atenția amatorilor de tablete. Conectată la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth, Slate7 VoiceTab va avea o grosime de aproximativ 9.5 milimetri și un ecran capacitiv de 7 inchi, cu rezoluție de 800 x 1280 pixeli. Așteptată a fi lansată în această lună, tableta va dispune de sistemul Dual SIM și de opțiunea multitouch. Transferul de date va putea fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Spațiul de stocare va fi de 16 GB, cu opțiune de upgrade cu până la 32 GB, iar memoria RAM va avea 1 GB. Sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean va rula prin intermediul unui procesor Quad Core. La capitolul fotografie, se știe despre noua tabletă HP că va avea două camere – una de 5 MP, cu opțiune de auto-focus și flash LED, iar cealaltă de 2 MP.

Culorile disponibile la achiziționarea lui HP Slate7 VoiceTab vor fi alb și negru. Prețul tabletei nu a fost încă stabilit.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Bento

Internetul, în complexitatea sa, are marea calitatea de a ști orice, despre oricine. Fără doar și poate, există încă taine...

Închide