Gradiente iphone Neo One

gradiente_iphone_neo_oneMinunile nu există doar în medicină, ci și în tehnologie. Dacă Steve Jobs ar mai fi printre noi, probabil că nu ar considera-o minune, ci blasfemie. Însă pentru că secolul 21 acceptă orice noutate ca pe un firesc, iată că am ajuns să asistăm la punerea în circulație a unui Iphone ce funcționează cu sistemul de operare Android. Desigur, curioasa idee nu le aparține nord-americanilor și nici măcar asiaticilor. Brazilienii sunt cei care au conceput acest model.

Mult diferit de originalul Iphone, produsul este totuși demn de titulatura de ”telefon inteligent”. Gradiente Neo One are un sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, un procesor Single-Core de 800MHz și un spațiu de stocare de 3GB. Ecranul are o rezoluție de 320 x 480 pixeli și o dimensiune de 7 inchi. La capitolul fotografie, telefonul stă rezonabil, lăudându-se cu o cameră principală de 5 MP și una secundară de 0.3 MP. Pe partea de conexiune, Neo One dispune atât de Bluetooth, cât și de Wi-Fi. Pentru cei care folosesc mai multe cartele, este important de menționat că telefonul este dual-sim.

Prețul Iphone-ului hibrid ajunge până la 290 de dolari și poate fi achiziționat în special de pe piețele americane.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Build a Joomla Website

Nu toată lumea poate deveni doctor, inginer sau arhitect. Așa cum științele exacte nu se împacă foarte bine cu latura...

Închide