LG G Flex

lg_g_flexProgresul vizibil făcut de asiatici în ultimele decenii, în materie de tehnologie, nu mai este de mult o noutate. Deși Japonia poartă de ani buni pecetea calității absolute, în materie de produse IT, există un reviriment și din partea altor țări din această parte a lumii, precum Coreea de Sud, China sau Taiwan, reprezentate cu mare succes de către companii precum LG, Samsung sau HTC.

Sud-coreenii de la LG se află în pregătiri pentru lansarea unui nou smartphone, pe numele său G Flex. Anunțat pentru luna noiembrie a acestui an, noul telefon va fi, cu siguranță, un succes mondial, în special datorită calității încă unice pe care o va avea: flexibilitatea. Chiar dacă nu este neapărat cel mai util lucru din lume, un smartphone care dispune de maleabilitate este cu siguranță extrem de original.

Dimensiunile noului G Flex vor fi de 160.5 x 81.6 x 8.7 milimetri, iar greutatea sa va atinge 177 de grame. Transferul de date va putea fi realizat cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC, în timp ce partea de conectivitate va fi asigurată de rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Ecranul capacitiv multitouch beneficiază de tehnologia P-OLED, care îi permite curbarea, având un diametru de 6 inchi și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli.

Deși nu dispune de un slot pentru card, noul smarthpone Nokia va fi dotat cu o capacitate de stocare de 32 GB. Memoria RAM va avea și ea 2 GB. Sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2 va fi susținut de un procesor Quad Core Krait 400 de 2.26 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800.

La capitolul foto, modelul G Flex stă excelent, camera principală urmând să aibă 13 MP, autofocus și flash LED, iar cea secundară 2.1 MP. Place video Adreno 330 va asigura o calitate de 1080p a videoclipurilor, telefonul fiind dotat și cu opțiunile HDR, înregistrare video și stabilizare a imaginilor.

Singura culoare disponibilă pentru noul LG G Flex este argintiu titan. Prețul dispozitivului nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Fonts

Detaliile sunt cele care diferența, într-un secol atât de pestriț și de diversificat. Cei care se supun constant unei existențe...

Închide