Alcatel One Touch Pop Fit

alcatel_one_touch_pop_fitSimplitate în diversitate. Acesta ar putea fi contrastul secolului 21, dacă oamenii nu ar alerga atât de tare după cele mai fanteziste apariții, indiferent dacă ne referim la vestimentație, alimentație sau la produsele IT. Dar poate că și producătorii sunt oarecum ”vinovați”, aducând pe piață tot soiul de obiecte care mai de care mai ieșite din comun și stârnind, astfel, apetitul consumatorilor.

Franco-americanii de la Alcatel nu se află însă pe lista celor ale căror produse ies cu totul din tipar, adresându-se și unei nișe mai puțin potente financiar. Chiar viitorul smartphone – One Touch Pop Fit, se încadrează în această categorie. Fără a avea pretenția unui telefon de lux, noul gadget marca Alcatel va avea dimensiuni de 97 x 56.2 x 12 milimetri, o greutate de 78 de grame și va fi conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Anunțat a fi lansat în luna mai a acestui an, telefonul va beneficia de un ecran capacitiv touchscreen de 2.8 inchi, cu o rezoluție de 240 x 320 pixeli, însă nu va dispune și de opțiunea de multitouch.

Memoria RAM a telefonului va avea doar 512 MB, iar capacitatea de stocare, de 4 GB, va putea fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD cu până la 32 GB. Transferul de date va putea fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC (opțional). Sistemul de operare al lui One Touch Pop Fit va fi Android 4.2.2 Jelly Bean, acesta fiind însoțit de un procesor Dual Core de 1 GHz.

Camera foto va avea doar 2 MP, iar cea video, de tip VGA, va oferi o calitate a videoclipurilor de 30 de cadre pe secundă. Versiunile de culoare în care va putea fi achiziționat viitorul Alcatel One Touch Pop Fit sunt roșu, galben, roz, turcoaz sau bleumarin. Prețul dispozitivului va fi de aproximativ 90 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Beat100

Oameni pasionați de muzică există peste tot, în lume. Și probabil că ne-ar fi destul de greu să funcționăm dacă...

Închide