Spice Mi-525 Pinnacle FHD

spice_pinnacle_fhdPecetea pusă asupra cuiva sau asupra a ceva nu are întotdeauna argumente suficient de plauzibile. Mai ales când vine vorba de produsele din industria IT fabricate în India, scepticismul cumpărătorilor europeni capătă cote alarmante. Cu toate acestea, numărul de terminale vândute, care poartă eticheta ”made in India”, este destul de mare, în special datorită numărului uriaș de locuitori din sudul Asiei.

Spice India este una dintre cele mai populare companii de telefonie mobilă din India, iar produsele sale se bucură de un enorm succes. Un nou model de smartphone ce este anunțat a fi lansat cât de curând poartă numele de Spice Mi-525 Pinnacle FHD. Având dimensiuni de 149.4 x 74.9 x 9.3 milimetri și o greutate de 175 de grame, telefonul va beneficia de opțiunea Dual-SIM și de un ecran capacitiv de 5 inchi, cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli.

Partea de conectivitate va fi asigurată de rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Memoria RAM de 1 GB va fi însoțită de 8 GB de memorie internă, aceasta din urmă putând fi suplimentată cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean va fi susținut de un procesor Quad-Core de 1.5 GHz. La capitolul fotografie, noul Pinnacle FHD va dispune de două camere foto: cea principală, de 8 MP, și cea frontală, de 2 MP.

Așteptat a fi lansat în cursul acestei luni, proaspătul Spice Mi-525 Pinnacle FHD va fi disponibil în versiunile de culoare alb și negru. Prețul său nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Pulse

Internetul este o sursă permanentă de informație și noutate. Cotidiane de tot felul, platforme sociale diverse, rețele cu un număr...

Închide