iPad Air

ipad_airOrice poartă însemnele Apple beneficiază de garanția unei munci îndelungate și a unei faime construite de-a lungul multor ani. Poate că acesta este motivul pentru care fiecare nouă lansare a americanilor este așteptată cu un entuziasm frenetic, în toate colțurile lumii.

Cea mai nouă apariție a celor de la Apple poartă titulatura de iPad Air, acesta fiind lansat chiar în luna noiembrie a acestui an. Dimensiunile gadget-ului sunt de 240 x 169.5 x 7.5 milimetri, iar greutatea sa de doar 469 grame, aceasta variind până la 478 grame, pentru modelul cu suport 3G / LTE. Rețelele de conectivitate disponibile pentru acest model sunt 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, iar transferul de date se poate face prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Ecranul LCD al lui iPad Air are un diametru de 9.7 inchi și o rezoluție de 1536 x 2048 pixeli, beneficiind totodată de protecția unui ecran rezistent la zgârieturi.

Fără a dispune de un slot pentru card, iPad Air, supranumit și iPad 5, este dotat cu o memorie internă destul de generoasă, care pornește de la 16 GB și care poate atinge limita maximă de 128 GB. Memoria RAM are și ea 1 GB. Sistemul de operare al acestui model de tabletă este iOS 7.0.3, acesta rulând cu ajutorul unul procesor Dual Core Cyclone de 1.3 GHz și a unui chipset Apple A7.

Pe parte de foto, iPad Air dispune de două camere: una de 5 MP, cu auto-focus și o rezoluție maximă de 2592 x 1944 pixeli, iar a doua de 1.2 MP. Aceasta din urmă cine încorporată și cu funcția de detectare a feței. Calitatea de 720p a videoclipurilor este asigurată de placa video PowerVR G6430.

Versiunile de culoare în care poate fi achiziționat noul iPad Air sunt gri spațial și argintiu. Prețul dispozitivului este de aproximativ 370 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Font-Face Generator

Spațiul în care ne desfășurăm activitățile cotidiene este atât de pestriț, încât este aproape imposibil să nu găsim ceea ce...

Închide