Huawei Ascend Mate

Calitatea unui produs, în lumea IT-ului, se măsoară printr-o multitudine de elemente: viteză, mobilitate, durabilitate, design. Până acum bătălia se dădea între calitatea procesoarelor sau durata de funcționare a bateriei, însă lupta se dă mai nou pe frontul dimensiunilor. Dacă cei de la Samsung se mândreau până acum cu modelul lor Galaxy Note II, iată că primesc o lovitură chiar de la concurenții lor asiatici.

Compania chineză Huawei pregătește pentru 2013 un produs nou – Ascend Mate, ce se preconizează a fi cel mai mare telefon de pe piață la ora actuală. Cu un ecran LTPS de 6.1 inchi (15.5 cm) și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, telefonul va sparge piața cu un procesor quad core de generație ARM Cortex A9, cu frecvență de 1.8 GHz, 2 GB RAM și 32 GB de memorie internă. Capacitatea bateriei va trezi și ea interesul pasionaților de telefoane inteligente, cu cei 4000 mAh, într-un profil de 9.9 milimetri.

Lansarea lui Ascend Mate va avea loc în ianuarie 2013, la Târgul de Tehnologie din Las Vegas, iar prețul preconizat pentru acest produs este de 500 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
NORAD Tracks Santa

Să ne oprim un moment din toate activitățile care ne umplu existența de rutină și să ne imaginăm că ne-am...

Închide