NORAD Tracks Santa

Să ne oprim un moment din toate activitățile care ne umplu existența de rutină și să ne imaginăm că ne-am întors în timp, în vremea copilăriei, când noaptea de Ajun era cel mai frumos moment din an. Așteptarea îndelungă și chinuitoare a Moșului, speranța că îl vom zări măcar pentru un moment, nerăbdarea de a deschide cadourile, toate astea sunt încă vii doar în lumea copiilor. Pragmatismul oamenilor mari a ucis de mult spiritul Crăciunului.

Însă dacă vrem să ne folosim de magia sărbătorilor de iarnă și de știința americanilor, putem să ne redeschidem apetitul de sărbătoare și certitudinea că Moș Crăciun există printr-o metodă inedită. Departamentul de Apărare a Spațiului Aerian Nord-American ne pune la dispoziție în această perioadă o aplicație prin care putem vedea traseul pe care Moș Crăciun îl urmează pe întreg mapamondul în seara de Ajun. Aplicația poate fi accesată de pe site-ul special creat de către cei de la NORADNORAD Tracks Santa.

Dacă nerăbdarea vă dă târcoale astăzi, puteți sta pe Internet, numărând în timp real orele care au mai rămas până la venirea moșului în țara noastră.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Noutăți de la ICANN

Internetul, casa noastră virtuală, la care cu toții avem acces, își propune planuri mărețe pentru anul următor. Dacă domeniile de...

Închide