Black Friday

Luna noiembrie aduce cu sine un eveniment extrem de interesant pentru potențialii cumpărători de produse IT – Black Friday. În dulcele stil românesc, ne-am adaptat și noi, importând de la americani nu doar sărbători cu iz comercial, precum Halloween-ul sau Valentine’s Day, ci și o zi a reducerilor masive în ceea ce privește cumpărăturile.

Deși scopul sărbătorii americane este acela de a da startul cumpărăturilor de Crăciun, la noi ziua numită ”Black Friday” marchează perioada din an cu cele mai mari reduceri în domeniul electronicelor și electrocasnicelor. Data stabilită pentru această zi este, în mod normal, ultima vineri din noiembrie, zi ce urmează Zilei Recunoștinței în State. Anul acesta vine însă cu o schimbare, Black Friday având loc pe 23 noiembrie, atât la noi, cât și peste ocean.

Conform datelor furnizate de magazinele online, Black Friday este ziua cu cele mai mari vânzări din an, în ceea ce privește laptop-urile, telefoanele mobile, televizoarele și tot felul de alte gadget-uri. Vânătorii de oferte, care așteaptă ziua aceasta un an întreg, pot analiza și profita de ofertele de pe piață pe durata întregii săptămâni în care pică Black Friday (în cazul nostru, 19-25 noiembrie). Cum nu doar magazinele online sunt angrenate în acest spectacol al reducerilor de prețuri, este bine să vizitați și magazinele de profil offline în respectiva săptămână, în speranța că veți găsi ceea ce v-ați dorit la un preț cu mult sub cel obișnuit.

Diablos Computer va alinia, de asemenea, o serie de produse și oferte extrem de interesante cu această ocazie, așa că invităm pe site-ul nostru în săptămâna Black Friday pentru o mulțime de surprize.

Ofertele sunt variate, însă produsele sunt limitate. Astfel, pentru cei care au bifat această zi în calendar ca fiind una a înnoirii garderobei tehnologice, sfatul nostru este să puneți ceasul să sune cât mai de dimineață. Pentru că Black Friday este, cu siguranță, una din puținele zile din an în care cererea depășește cu mult oferta.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Picasa 3

Revistele de modă, pline de imagini reușite, retușate până la perfecțiune, au devenit o obișnuință în ziua de azi. Nu...

Închide