Freelancer.com

freelancer_comMult hulita criză mondială, cea care nu și-a atins încă deznodământul, continuă să dea mari bătăi de cap unui număr semnificativ de persoane. Indiferent de pregătire sau de studiile absolvite, problemele legate de locurile de muncă par să se țină scai de toate popoarele. Pentru a combate oarecum această problemă există și platforme care oferă job-uri pe proiecte, adresate celor care doresc să obțină câștiguri financiare într-un timp scurt, fără a se lansa în angajamente de lungă durată.

Freelancer.com este unul dintre site-urile construite pentru a fi de folos tuturor celor care își caută un loc de muncă rapid și eficient. Fără a se adresa neapărat unei nișe, site-ul pune la dispoziție o listă lungă de competențe, astfel încât cei care își fac cont pe Freelancer.com să le poată alege pe cele care li se potrivesc, sporindu-le în acest mod șansele de a fi selectați de către potențialii angajatori. Crearea contului este suficient de simplă, astfel încât Freelancer.com să fie accesibilă tuturor, însă alegerea domeniile de specializare poate să dureze ceva timp.

Platforma se dovedește a fi una de succes și pentru angajatori, care își pot alege foarte ușor oamenii cu care doresc să colaboreze, în funcție de prețurile pe care aceștia le licitează.

Crearea unui cont pe Freelancer.com se poate face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Omnimo

Cu toții ne dorim, într-o mai mică sau mai mare măsură, să putem avea acces la tehnologiile proaspăt scoase pe...

Închide