Shmeo Games

Tuturor ne place să ne jucăm. Indiferent de vârstă, sex, ocupație sau status social, spiritul ludic ne însoțește pe fiecare dintre noi. Din păcate sau din fericire, vremurile moderne au adus o uriașă schimbare în ceea ce privește conceptele de ”joc” și ”joacă”. Nu doar că nu mai avem nevoie de un companion, alături de care să ne punem imaginația la încercare, interpretând tot felul de roluri de oameni mari, dar nici măcar nu mai avem nevoie de instrumentele-jucărie care să ne fie de ajutor la ”executarea” rolului.

Jocul modern este unul simplu. Se bazează pe un buton de on/off al computerului, care odată apăsat ne deschide miliarde de orizonturi de distracție și interacțiune virtuală, cu felurite tipologii umane sau chiar cu roboți creați în acest sens.

Pentru că suntem înconjurați de modernitate, și pentru că nu ne putem dezice de ea, prezentăm un site de jocuri interactive, ce pot fi descărcate în mod gratuit, de către orice utilizator: Shmeo Games. Jocurile sunt pentru toate gusturile, astfel că vă invităm să le încercați, atunci când funcția de ”om mare” nu vă ocupă tot timpul liber.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Bitdefender Antivirus

Tot mai des auzim pe la televizor știri și zvonuri cu privire la potențialele pericole sau amenințări venite din partea...

Închide