Quora

quoraTrăim într-o lume alcătuită din întrebări și răspunsuri. Tot universul nostru este format din curiozități și metode de a ni le satisface, într-un mod cât mai clar și concis. Iar dacă secolul 21 are ceva bun în el, aceasta este posibilitatea de a găsi răspunsuri pentru toate nedumeririle noastre, mai mult sau mai puțin plauzibile.

În afară de absolut indispensabilul Google, există și alte platforme personalizate, care permit socializarea online prin intermediul întrebărilor și al răspunsurilor. Quora este una dintre acestea, iar apariția sa pe piață, în urmă cu trei ani, a rezolvat multe dintre problemele oamenilor de rând. E ușor să pui întrebări unei mașinării precum Google, având certitudinea că vei primi oricum un răspuns, însă este mult mai practic să primești feedback, pentru nelămuririle de orice natură, de la oameni. Filtrele umane, chiar dacă nu sunt la fel de precise precum cele informatice, sunt mult mai convingătoare, iar asta face din Quora una dintre platformele de succes lansate în ultimii ani.

Crearea unui cont este extrem de facilă, internauții având și posibilitatea conectării contului Quora cu cele din alte rețele, precum Facebook, Twitter sau Google Plus. Răspunsurile oferite de utilizatori pot fi aprobate sau respinse de către ceilalți membri ai rețelei prin oferirea unui vot pozitiv sau negativ, în funcție de calitatea afirmațiilor. Întrebări noi pot fi postate oricând, de către orice utilizator al platformei Quora, singura obligație fiind aceia de a asocia respectivele întrebări unor categorii specifice, astfel încât răspunsurile să vină şi ele mult mai repede şi de la persoane specializate pe un anumit domeniu.

Cei care doresc să adere la reţeaua Quora o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VideoInspector

Timpul liber este o resursă întotdeauna limitată, pe care fiecare alege să o consume după bunul plac. De cele mai...

Închide