Târgul de Tehnologie din Las Vegas

Debutul anului 2013 se anunță încă de pe acum a fi unul extrem de interesant în materie de tehnologie. Perioada 8-11 ianuarie va fi dedicată în totalitate Târgului de Tehnologie CES din Las Vegas, ajuns la a 46-a ediție. Cu o prezență anuală de peste 150.000 de oaspeți și o listă impresionantă de participanți – Samsung, Nvidia, HTC, RIM și mulți alții, târgul internațional CES este și locul în care multe dintre produsele pe care le folosim astăzi au fost lansate. Xbox-ul, plasma TV, jocul Tetris sau discul Blu-Ray sunt doar câteva dintre inovațiile ce au debutat pe scena tehnologică mondială din Las Vegas.

Evenimentul din acest an se anunță a fi unul plin de surprize, iar câteva dintre zvonurile lansate înaintea deschiderii oficiale se referă la apariția modelului Blackberry 10, al celor de la RIM sau la apariția unui nou procesor, creat de către cei de la IntelZ2760. Rămâne să vedem cât este adevăr și cât e zvon.

Până atunci, site-ul oficial al Târgului de Tehnologie CES ne va ține la curent cu ultimele noutăți legate de eveniment.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Miro Video Converter

Omul modern, amator de tehnologii diverse, caută întotdeauna să-și ușureze viața în activitățile pe care le desfășoară în mediul virtual....

Închide