Faceblock

faceblockDependența, oricum s-ar manifesta, nu poate să aducă niciun fel de beneficiu pe termen lung. Nici măcar dacă vorbim despre dependența de muncă. Una dintre marile bătălii ale omului modern, în lupta cu sine însuși, o reprezintă nevoia permanentă de a rămâne conectat la tot felul de rețele sociale, și mai cu seamă la Facebook. Dorința de a împărtăși idei, gânduri și pasiuni se poate transforma, la un moment, în obsesie. Și, din păcate, un tratament adecvat pentru combaterea dependenței, în ceea ce privește Facebook-ul, nu a fost încă inventat.

Totuși, câțiva studenți britanici au pus la punct un soft extrem de simpatic și ușor de folosit, bun de prescris tuturor celor care au lucruri mult mai bune de făcut decât să-și piardă vremea pe Facebook, însă nu sunt capabili să renunțe de bunăvoie la această plăcere nevinovată. Faceblock este numele programului care ne va ajuta să stăm departe de tentația socializării online. Fără a fi necesare prea multe setări, blocarea site-ului de Facebook se face prin simpla apăsare a unui buton și stabilirea, în prealabil, a perioadei în care dorim ca site-ul celebrei rețele americane să rămână blocat. După punerea în funcțiune a programului vom observa că, la încercarea de a naviga pe Facebook, site-ul nu se va mai încărca.

Cei care doresc să stea departe de ispitele virtuale, însă nu au destulă voință proprie, pot descărca Faceblock de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Foxit Reader

Monopolul este un principiu al economiei nedemn de o lume modernă și extrem de capitalizată. Alternativa a fost și va...

Închide