Foxit Reader

foxit_readerMonopolul este un principiu al economiei nedemn de o lume modernă și extrem de capitalizată. Alternativa a fost și va fi întotdeauna garanția progresului, indiferent de perioada de timp sau de locația geografică la care ne referim. În special industria IT, atât de populară și absolut indispensabilă unora dintre noi, are nevoie de variante de rezervă și de alternative viabile.

Binecunoscuta companie Adobe, cea care a acaparat o bună parte din piața de soft-uri, atât în ceea ce privește retușarea de fotografii sau editarea de videoclipuri, precum și crearea de website-uri sau de elemente vectoriale, are nevoie de competitori serioși pentru a-și păstra cele mai înalte standarde. Spre exemplu, celebrul Adobe Reader, cunoscut de aproape toți internauții, are acum o concurență de luat în seamă. Foxit Reader este un soft creat de către chinezi, al cărui principal scop este acela de a rula și edita documente în format .pdf. Pus la dispoziție gratuit, asemenea competitorului direct de la Adobe, programul este foarte simplu de utilizat și extrem de eficient.

Foxit Reader permite adăugarea de comentarii, de ștampile sau alte însemne personalizate, precum și de notații de orice fel. De asemenea, securizarea paginilor .pdf este și ea facilitată de către acest program, utilizatorul putând să-și protejeze documentele cu propria semnătură.

Cei care vor să încerce o variantă de rezervă a lui Adobe Reader, pot să descarce Foxit Reader de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Ch@t 333

Atunci când succesul își deschide toate porțile în fața ta, trebuie să fii suficient de temperat astfel încât să alegi...

Închide