OptiClean

opti_cleanÎn fiecare zi ne pierdem în lumea virtuală prin tot felul de site-uri sau aplicații care ne strică buna funcționare a calculatorului, trezindu-ne când ne e lumea mai dragă cu tot felul de erori care fie ne închid browser-ul, fie ne blochează calculatorul. Iar să stăm zi de zi să defragmentăm partițiile sau să curățăm toate fișierele temporare nu este cel mai plăcut lucru din lume. Mai mult decât atât, o astfel de activitate este consumatoare de timp.

Există totuși pe piață soluții gratuite, care să se ocupe de treburile mai puțin plăcute în locul nostru. OptiClean este un program a cărui principală calitate și utilitate este aceea de a curăța fișierele temporare, precum și istoricul site-urilor pe care care am navigat de la ultima curățare. Browserele cu care acest soft este compatibil sunt Mozilla Firefox, Internet Explorer și Google Chrome. Curățarea se face atât la nivelul istoricului, cât și la cel al cookies-urilor sau al parolelor de logare, memorate de către utilizator în browser. OptiClean poate fi setat astfel încât să înceapă curățarea imediat după închiderea unuia sau altuia dintre browsere.

Pentru a putea beneficia de serviciile acestui program, calculatorul pe care îl rulăm trebuie să aibă instalat Microsoft .NET Framework 4.0.

OptiClean poate fi descărcat de pe platforma Softpedia.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Phone Strap 2

Japonia, țara unde se dă ora exactă în materie de tehnologie, vine permant cu inovații menite să cucerească un întreg...

Închide