Surdoc

surdocUltimii ani au adus cu ei și multe schimbări în viețile noastre. Dacă odinioară cea mai mare parte a activităților pe care le întreprindeam se desfășurau în spațiul offline, o bună bucată din tot ceea ce facem astăzi se rezolvă doar în mediul virtual. Pentru că atât de multe sarcini și-au schimbat modul de funcționare, căpătând alți parametri de lucru, și spațiul online trebuie să-și dozeze eforturile într-un alt mod.

Capacitatea de stocare, precum și modalitățile de transfer ale documentelor, au devenit probleme cu adevărat importante în ultima vreme. Iar Internetul, prin intermediul programatorilor care contribuie la dezvoltarea sa, încearcă să rezolve aceste dileme mai mult sau mai puțin virtuale. Una dintre soluțiile de clouding, existente la momentul actual pe piață, este Surdoc. Creată ca o platformă de sincronizare a fișierelor și a documentelor de tot felul, Surdoc oferă până la 100 GB spațiu de stocare, fără niciun cost. Suplimentarea capacității de ”depozitare” a fișierelor poate fi realizată fie invitând oameni pe platformă, fie răspândind vestea despre Surdoc pe diferite rețele sociale. Securizarea fișierelor încărcate pe Surdoc este garantată, astfel că putem stoca, fără teama de a fi ”atacați”, chiar o întreagă partiție.

Surdoc este și o soluție excelentă de recuperare a sistemului. De asemenea, fișierele stocate prin tehnologia Cloud pot fi accesate de oriunde, cu condiția să fim conectați la Internet. Dacă dorim să partajăm fișierele noastre cu terți o putem face prin intermediul butonului de Share.

Crearea unui cont pe Surdoc, precum și descărcarea aplicației pentru desktop, sunt gratuite. Platforma poate fi accesată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC Desire 310

Nu întotdeauna cele mai noi apariții sunt, neapărat, și cele mai spectaculoase. Poate că așteptările mari ale publicului, în ceea...

Închide