Avast

avastÎn materie de protecție împotriva virușilor, niciun utilizator nu poate fi pe deplin liniștit. Fie că accesăm anumite aplicații, menite să ne umple calculatoarele de surprize neplăcute, fie că primim un spam ce conține viruși, este aproape imposibil să ne ferim, fără niciun ajutor extern, de atacurile neprevăzute ale hackerilor. În acest scop au fost create programele antivirus, menite să scadă riscurile navigării pe Internet.

Avast este unul dintre softurile cele mai utilizate din domeniu, cu peste 170 de milioane de utilizatori, care întrebuințează programul atât pe PC-uri, cât și pe produse Mac sau telefoane mobile. Instalarea programului este printre cele mai rapide de pe piață, durând aproximativ 3 minute.

Popularitatea lui Avast vine și din faptul că oferă o versiune gratuită extrem de utilă și eficientă, ce blochează virușii sau alte amenințări malware. Fără a fi neapărat un mare consumator de resurse, Avast-ul este soluția preferată de mulți internauți și în cazul navigării de Internet, întrucât dispune și de Add-On-uri gratuite pentru browsere.

Programul poate fi descărcat de pe site-ul oficial Avast.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC M7

Faptul că piața asiatică a cucerit lumea tehnologică, prin gadget-urile lansate în ultimii ani, nu mai este o surpriză pentru...

Închide