Free Audio Video Studio

free_audio_video_studioCu toții ne-am dori să avem un program care să le facă pe toate. În felul acesta, am economisi timp și nervi consumați inutil, în căutarea a tot soiul de soft-uri variate. Numărul mare de fișiere, precum și diversitatea formatelor în care ele există pe Internet, fac din conversia acestora o activitate cotidiană, pe care am avea nevoie să o vedem finalizată într-un timp cât mai scurt.

Free Audio Video Studio este unul din acele programe mult visate, care ne poate fi de folos cu o mulțime de sarcini. De la opțiunea de înregistrare audio, până la conversiile audio sau video, sau crearea de sonerii pentru telefon, acest soft le cuprinde pe toate. Pe lângă multifuncționalitățile evidente, Free Audio Video Studio are avantajul de a putea fi folosit fără absolut niciun cost. Alăturarea fișierelor audio, burn-uirea CD-urilor sau crearea de documente în format ISO sunt alte facilități ale acestui program. Interfața lui Free Audio Video Studio este suficient de simplă, astfel încât să nu pună probleme niciunuia dintre utilizatori.

Descărcarea lui Free Audio Video Studio poate fi realizată de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
GoClever Insignia 5

Probabil că cele mai nepopulare companii de pe piața de telecomunicații sunt cele care-și au reședința în China. Fără doar...

Închide