CintaNotes

cintanotesCuriozitățile cu care suntem invadați în fiecare zi, în timpul petrecut pe Internet, ajung uneori să fie lucruri de care nu ne mai putem dispensa. Multe programe oarecum ciudate sau poate inutile, la o primă vedere, își arată utilitatea în timp mai mult decât ne-am fi așteptat atunci când le-am testat sau instalat pe propriul computer.

Unul dintre acestea este și CintaNotes, un soft destul de simplist, construit sub forma unui caiet virtual menit să fie însemnat cu tot felul de notițe. Deși am putea să folosim o foaie și un pix, sau diferite documente .txt, este mult mai simplu să stocăm tot ceea ce vrei să reținem și să utilizăm, peste un anumit timp, într-un singur loc. Fie că vrem să memorăm un link anume sau un text interesant, ori poate anumite evenimente la care dorim să luăm parte, toate acestea sunt ușor de stocat cu ajutor lui CintaNotes.

Interesant la acest program este faptul că permite memorarea de texte de orice fel direct din browser, cu ajutorul unor hotkeys, pe care le putem stabili chiar noi. Paragrafele selectate apar direct în agenda noastră CintaNotes, fără a fi nevoiți să apelăm la varianta copy / paste. Ceea ce reprezintă o oarecare economie de timp.

Descărcarea lui CintaNotes este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC Desire 601

Orientul Asiei se poate lăuda cu mari progrese tehnologice, mai ales dacă ne referim la ultimele două decenii. O multitudine...

Închide