HotShots

hot_shotsDeși calculatorul a devenit în ultimii ani o ustensilă la care o bună parte a planetei are acces, nu toată lumea reușește să îl manevreze la fel de ușor. Există mulți sceptici, adepți ai vremurilor trecute, pentru care laptopul reprezintă mai degrabă o anomalie decât un mod de a ne ușura existența de zi cu zi. Dar, de cele mai multe ori, nu noi suntem aceia care ne alegem modul de lucru. Astfel că, împinși de necesitate, trebuie să ne adaptăm prezentului și să învățăm să manevrăm instrumentele de lucru ale secolului 21.

Pentru cei care nu sunt extrem de familiarizați cu tainele calculatorului și ale programelor care rulează pe acesta, există o soluție simplă de acomodare cu noile tehnologii: prietenii cu multă răbdare. Este destul de complicat să explici cuiva tainele lumii virtuale, de la distanță, însă problema poate fi remediată prin intermediul programelor care ne ajută cu partea de print-screen. Unul dintre acestea este HotShots, iar cu ajutorul acestuia putem, cu ușurință, să oferim suportul necesar oricărui prieten care nu se descurcă cu unul sau altul dintre programele de care are nevoie.

Facilitatea principală a lui HotShots este aceea că permite editarea imaginilor capturate având o suită de opțiuni extrem de utile. Astfel, pot fi adăugate texte, numere, săgeți sau diferite forme geometrice care să ne ajute în procesul oarecum didactic de a explica cât mai concis unele lucruri. De asemenea, anumite părți ale imaginii pot fi scoase în evidență fie prin încercuire, fie prin colorare. HotShots oferă și posibilitatea de a salva imaginile editate în format .png, astfel încât persoana care va beneficia de explicațiile noastre fotografice să nu fie obligată să-și instaleze programul, pentru a putea deschide fișierele primite.

Cei care doresc să descarce în mod gratuit HotShots o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung ATIV Tab 3

Faptul că piața est-asiatică ne-a cucerit inimile, mințile și buzunarele nu mai este de mult o noutate. O bună parte...

Închide