Freya Mini

freya_miniDe cele mai multe ori, administratorii restaurantelor au probleme când vine vorba de alegerea unui soft de gestiune potrivit nevoilor proprii. În primul rând, este foarte posibil ca bugetul să fie limitat din cauza cheltuielilor pe care le implică deschiderea unui restaurant. Apoi se pune problema alegerii soft-ului care să eficientizeze afacerea din restaurant.

Pentru a remedia toate aceste probleme, Freya Soft vine în întâmpinarea administratorilor cu o ofertă unică pe piață. Astfel, la cumpărarea unui set de echipamente marca Diablos Computer, veți primi GRATUIT o licență de șase luni a softului de gestiune Freya Mini.

Freya Mini include o interfață ușor de folosit, cu functionalități complexe. În plus, softul Freya are cel mai elegant design dintre toate cele disponibile, la ora actuală, pe piața din România. Designul său a fost creat special pentru a spori eficiența ospătarilor și a procesului de lucru.

Prin intermediul softului Freya Mini aveți posibilitatea de a separa sau de a combina vânzările efectuate, astfel încât situațiile în care clienții doresc note de plată individuale sau mutarea la o altă masă decât cea aleasă inițial să poată fi gestionate mult mai ușor.

Freya Mini conține un pachet complet de echipamente destinate să ușureze munca celor din restaurant, oferind de la case de marcat și imprimante fiscale și operaționale, până la cititoare coduri de bare, cântare și cititoare de carduri.

Deși soft-ul Freya Mini este oferit gratuit, veți primi răspunsuri din partea noastră, timp de o lună, fără niciun cost suplimentar, la toate întrebările ce țin de suportul tehnic sau activitatea de training.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sony Xperia Z1

Nu există loc pe pământ cu oameni mai inteligenți și mai sclipitori, din punct de vedere al invențiilor, decât Japonia....

Închide