EyePro

eye_proAvantajele traiului într-un secol înțesat de tehnologie sunt multiple. Evoluția medicinei, a electronicii, a instrumentelor utilizate de arhitecți sau chiar a metodelor de predare fac din existența omului modern una extrem de agreabilă. Gadget-urile nenumărate care ne ușurează viața de zi cu zi, precum și multiplele opțiuni de petrecere a timpului liber ne conturează, în aparență, un trai plăcut și facil.

Totuși, suita aceasta de avantaje este oarecum combătută de o listă lungă de aspecte negative. Iar multe dintre ele au legătură directă cu sănătatea noastră. Părțile cele mai afectate ale corpului sunt, cu siguranță, ochii, care sunt expuși la tot felul de radiații nocive, în special în cazul celor care obișnuiesc să-și petreacă o mare parte din zi în fața calculatorului. EyePro este un program care vine în ajutorul pasionaților de tehnologie, care nu se pot desprinde prea ușor de gadget-urile pe care le dețin.

Fără a dispune de opțiuni curative, EyePro este un soft care ne atenționează atunci când stăm prea multe ore în fața calculatorului. Construit ca un soi de alarmă, programul poate fi setat, astfel încât să ne atenționeze la un interval de minute stabilit de noi când trebuie să ne oprim și să facem o scurtă pauză. EyePro oferă, de asemenea, sfaturi utile pentru protecția ochilor, astfel încât să putem sta departe de ochelari până la o vârstă cât mai înaintată.

Ușor de manipulat și cât se poate de util, în special în cazul celor dependenți de muncă, EyePro poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG G Pro Lite Dual

Pararadigma asiatică, în ceea ce privește domeniul tehnologic, este un deziderat al tuturor statelor care doresc să se afirme în...

Închide