Deezer

deezerNoua modă printre utilizatorii de Internet se manifestă, mai nou, prin promovarea muzicii pe care fiecare o ascultă. Socializarea se realizează astfel prin intermediul sunetelor, nu al imaginilor. Deezer este noua platformă la care o mare parte din mediul online a aderat în ultimul timp. Fie că este folosit prin intermediul aplicației de Facebook, fie că ne creăm un cont obișnuit, Deezer-ul este un fel de rețea socială acustică, îmbrăcată în tot felul de coperți de CD-uri, frumos colorate, menite să ne țină conectați pe site vreme îndelungată.

Cei care se abonează la contul nostru Deezer sunt la curent nu cu fotografiile postate, ci cu muzica pe care o ascultăm.  De asemenea, pot avea acces și la canalele noastre favorite. Fie că vorbim de muzică clasică, pop, rock, folk sau alternativă, Deezer oferă de toate pentru toți. Dacă alegem opțiunea de a ne crea cont prin intermediul Facebook, atunci tot ceea ce ascultăm pe site va fi postat și pe peretele contului nostru.

Ca orice site cu pretenții, și Deezer oferă o versiune pentru utilizatori premium (3.49€/ lună), cu o perioadă gratuită de 15 zile.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Apple TV

Într-o lume plină de noutăți tehnologice, nu mai reușim să facem delimitarea între produsele de care avem cu adevărat nevoie...

Închide