Cloud System Booster

cloud_system_boosterActivitățile noastre de zi cu zi se desfășoară în mare parte în mediul online. Asta face ca laptop-ul să devină cel mai bun prieten al nostru, fiind probabil obiectul alături de care ne petrecem cel mai mult timp. Dată fiind această situație, avem obligația de a-l întreține și de a-l păstra în bune condiții, astfel încât el să funcționeze la parametri maximi.

Cum de viruși ne apară programele create în acest scop, pentru optimizarea sistemului este nevoie de alte instrumente. Unul dintre acestea este Cloud System Booster, un program al cărui scop este acela de a avea grijă de calculatorul nostru. Odată cu instalarea sa, putem fi siguri că vom scăpa de eventualele erori ale sistemului, iar performanțele PC-ului vor crește, ajungând la parametrii ideali de funcționare.

Instalarea și utilizarea programului sunt suficient de intuitive, astfel încât acesta să poată fi întrebuințat de către oricine. Odată instalat, putem fi siguri că nu vom mai avea nicio problemă în ceea ce privește analizarea și curățarea fișierelor nefolositoare din propriul calculator. Cloud System Booster dispune și de o versiune Pro, al cărui cost este de aproximativ 20 de dolari pe an.

Cei care doresc să se bucure de avantajele lui Cloud System Booster, puse la dispoziție gratuit de către cei de la Anvisoft, pot descărca programul de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC Desire U

Pasionații de gadget-uri și tehnologii proaspăt scoase la lumină sunt probabil cei mai ocupați oameni din lume. Să fii permanent...

Închide