HTC Desire U

htc_desire_uPasionații de gadget-uri și tehnologii proaspăt scoase la lumină sunt probabil cei mai ocupați oameni din lume. Să fii permanent conectat la tot felul de inovații nu este chiar o treabă ușoară. Iar dacă dispui de un buget redus, și trebuie să alegi din multitudinea de minunății, care mai de care mai dotate din punct de vedere tehnic, atunci analiza pieței trebuie să fie una serioasă. Și cum lansările de telefoane mobile, spre exemplu, sunt activități la ordinea zilei, alegerile pe care un utilizator trebuie să le facă sunt tot mai grele.

Un nou smartphone, marca HTC, se pregătește să ia ochii cumpărătorilor. Pe numele său Desire U, proaspătul gadget al taiwanezilor va fi disponibil în versiunea Dual SIM. Anunțat pentru trimestrul al doilea al acestui an, Desire U va avea dimensiuni de 118.5 x 62.3 x 9.3 milimetri și o greutate de 114 grame. Ecranul touchscreen super LCD va atinge 4 inchi, având rezoluția de 480 x 800 pixeli.

La capitolul foto, noul HTC Desire U va dispune de o singură cameră, de 5 MP cu auto-focus și flash LED, a cărei rezoluție maximă va atinge 2592 x 1944 pixeli. Memoria RAM va avea 512 MB, iar cea internă 4 GB, aceasta putând fi upgradată până la 32 GB, prin folosirea unui card microSD. Sistemul de operare va fi Android 4.0 Ice Cream Sandwich, la care se va adăuga un procesor de 1 GHz. Pe partea de conectivitate, telefonul va avea incluse rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0.

Culorile în care va putea fi achiziționat Desire U sunt alb, negru și portocaliu. Prețul dispozitivului nu a fost încă dat publicității.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
WhatsApp Messenger

Comunicarea este elementul esențial al oricărei relații. Indiferent dacă ne referim la un mariaj, la o prietenie îndelungată sau la...

Închide