WhatsApp Messenger

whats_appComunicarea este elementul esențial al oricărei relații. Indiferent dacă ne referim la un mariaj, la o prietenie îndelungată sau la relația dintre un părinte și copilul său. De-a lungul timpului, felul în care oamenii comunică a suferit diverse modificări, cauzate în special de noile tehnologii, tot mai avansate. Nu este neapărat un lucru bun ca oamenii să relaționeze atât de mult în lumea virtuală, însă dacă vremurile în care trăim ne cer asta, trebuie să ne mulăm pe doleanțele lor și să fim activi în mediul online, ca să putem ține pasul cu actualitatea.

Dacă odinioară Yahoo! Messenger era printre cele mai descărcate și întrebuințate programe din întreaga lume, moda aplicațiilor și a gadget-urilor multi-funcționale a schimbat oarecum mersul lucrurilor. Mai nou, comunicarea prin intermediul smartphone-urilor nu se mai realizează prin intermediul SMS-urilor, ci folosind aplicația WhatsApp Messenger. Aceasta este disponibilă atât pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare iOS, cât și pentru deținătorii de terminale care funcționează cu sistemele Android, Windows Phone, Nokia sau Blackberry.

Descărcarea aplicației este gratuită, iar popularitatea sa se datorează faptului că utilizatorii pot trimite mesaje pe telefoanele mobile fără a fi nevoiți să plătească costul SMS-urilor. Mesajele pot fi trimise și către grupuri, nu doar unui singur destinatar. În plus, pot fi atașate imagini, videoclipuri sau note audio care să fie expediate prietenilor cu care dorim să ținem legătura prin intermediul lui WhatsApp.

Cei care doresc, pot să descarce această aplicație de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Artweaver

Talentul este o calitate de care toți dispunem, într-o mai mică sau mai mare măsură. Indiferent de domeniul în care...

Închide