Jux

juxComunicarea online s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, astfel că modalitățile de transformare a conversațiilor face-to-face în tot felul de postări pe rețelele sociale și-au sporit considerabil numărul. Nu doar cu ajutorul lui Facebook, Twitter, Pinterest sau Instagram putem împărtăși prietenilor virtuali experiențele noastre de zi cu zi.

Jux este o platformă gratuită, asemănătoare unui blog, care permite atât postarea de articole, cât și de galerii de imagini. Deși oarecum diferită față de site-urile cu același profil, dacă ne referim la panoul de administrare a postărilor, Jux oferă un design modern tuturor internauților care doresc să-și creeze un mini-site personalizat. Nici tehnologia responsive n-a fost dată uitării de către creatorii lui Jux, utilizatorul având garanția că blog-ul pe care îl deține se va vedea la fel de bine atât pe un laptop, cât și pe o tabletă sau un smartphone. Cei care doresc să se folosească de Jux pentru a-și promova fotografiile, trebuie să știe că site-ul oferă și opțiunea de editare a pozelor, cu ajutorul unor filtre extrem de plăcute ochiului.

Platforma de blogging Jux poate fi accesată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
WaveShop

Probabil că toți pasionații de cluburi, înnebuniți după ritmurile dinamice pe care cei mai iscusiți dintre DJ reușesc să le...

Închide