Bootsrap

bootsrapExistă milioane de site-uri în mediul online, ceea ce face ca misiunea web-designerilor să fie din ce în ce mai grea, atunci când plănuiesc realizarea unor noi platforme virtuale, inovative și unice, menite să atragă cât mai mulți utilizatori.

Există însă și site-uri care vin în ajutorul dezvoltatorilor web, fie cu template-uri gratuite, fie cu elemente de design sau sfaturi de optimizare, astfel încât munca de implementare să nu mai fie o atât de mare corvoadă. Unul dintre ele este Bootsrap, o platformă care oferă o multitudine de elemente web puse la dispoziție gratuit tuturor doritorilor. Resursele, oferite fără niciun cost, includ atât partea de design, cât și cea de implementare.  Fie că vrem să introducem un buton, un meniu drop-down sau un câmp de căutare, Bootsrap este soluția ideală. Formularele, imaginile, icon-urile sau chiar tabelele încetează să mai fie o problemă odată cu utilizarea acestui generator de coduri.

Nici elementele de JavaScript, precum galeriile foto, ferestrele pop-up sau butoanele de load nu lipsesc din lista de facilități pusă la dispoziție de Bootsrap.

Cei care doresc să se bucure de toate bunătățile oferite de Bootsrap pot descărca script-urile de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Fotor Photo Editor

Toate vacanțele noastre au ca laitmotiv realizarea cât mai multor fotografii, în zeci de ipostaze mai amuzante sau mai serioase....

Închide