Fotor Photo Editor

fotor_photo_editorToate vacanțele noastre au ca laitmotiv realizarea cât mai multor fotografii, în zeci de ipostaze mai amuzante sau mai serioase. Nu contează dacă ”executantul” este fotograf profesionist sau nu. Până la urmă, importante sunt amintirile și nu neapărat calitatea tehnică a pozelor realizate.

Totuși, dacă vrem să realizăm un album de vacanță, ar fi bine să acordăm puțină atenție fotografiilor realizate. Chiar dacă nu toate sunt perfecte, există programe care să le remodeleze și să le facă demne de a sta într-un album de fotografii. Fotor este unul dintre acestea. Printre cele mai performante din categoria sa și pus la dispoziție gratuit de către producătorii săi, soft-ul este compatibil cu aproape toate sistemele de operare existente pe piață: Windows, Mac, Android sau iPhone.

În lista de editări foto pe care utilizatorii Fotor le pot folosi se află modificarea luminozității, a contrastului, redimensionarea și decupajul, adăugarea de texte sau rame, precum și transformarea fotografiilor în format HDR. Soft-ul este disponibil atât în engleză și portugheză, cât și germană sau spaniolă.

Programul poate fi descărcat de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG Lucid 2 VS870

Inovațiile, în materie de telefoane mobile, par să nu mai surprindă pe nimeni. Săptămânal apar modele noi, cu dotări tehnice...

Închide