Picasa 3

Revistele de modă, pline de imagini reușite, retușate până la perfecțiune, au devenit o obișnuință în ziua de azi. Nu ne mai mirăm când vedem fotografii excepționale, ale căror culori ne fac întotdeauna invidioși, ci doar ne punem un semn de întrebare, și anume care este limita vizuală între realitatea palpabilă și ficțiunea tehnologică.

Cum nu toată lumea știe să lucreze cu celebrul Photoshop care, dincolo de dificultatea întrebuințării, necesită și o licență destul de costisitoare, soluția salvatoare în materie de prelucrare a fotografiilor este, cu siguranță, Picasa.

Oferit în mod gratuit de cei de la Google, soft-ul este unul extrem de prietenos și ușor de întrebuințat. Mai mult decât atât, dispune și de o multitudine de opțiuni menite să îmbunătățească orice fel de fotografie. Dincolo de opțiunile de retușare și corectare, Picasa include o serie de efecte extrem de spectaculoase și foarte simplu de aplicat – contur, sepia, alb-negru, hașură, granulație, sunt doar câteva dintre opțiunile de procesare ale programului. În plus, vă puteți bucura și de ordonarea pozelor în foldere bine structurate, fără prea mari bătăi de cap.

Pentru cei care doresc să descarce acest soft, pot accesa site-ul oficial al celor de la Picasa.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Laptop vs. Desktop

Dacă puneam în balanță acum zece ani laptop-urile și desktop-urile, cred că ar fi fost o comparație inutilă. Mai toată...

Închide