Advanced Uninstaller PRO

advanced_uninstaller_proNumărul uriaș de soft-uri apărute pe piață în ultimii ani a sporit și nevoile utilizatorilor de computere. Dacă odinioară ne mulțumeam doar cu pachetul Office, un program de dezarhivare și câteva jocuri, nu foarte evoluate, acum avem programe care să ne dea deșteptarea, să ne închidă singure calculatorul sau să ne ofere previziuni meteorologice cât se poate de exacte. Această cantitate exagerată de programe pe care le instalăm aduce cu sine multe alte lucruri nedorite, cum ar fi browserele instalate inutil, toolbar-urile sau tot felul de alte aplicații de care nu avem nevoie.

Pentru a scăpa de toate acestea putem să apelăm la un soft creat în acest sens, pe numele său Advanced Uninstaller PRO. Programul ne poate scăpa de programele instalate, cu sau fără voia noastră, precum și de plug-in-urile venite la pachet cu alte programe, instalate cu bunăștiință în propriul calculator. De asemenea, Advanced Uninstaller PRO se ocupă și de ștergerea istoricului din browsere. Sistemele de operare compatibile cu acest program sunt Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8 Ultimate.

Advanced Uninstaller PRO este un soft gratuit și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC Desire 700 Dual SIM

Calitatea nu ține cont de țara de origine sau de alte prejudecăți inoculate oamenilor din toată lumea, de-a lungul anilor....

Închide