Yahoo Messenger 11.5

yahoo_messengerComunicarea este principalul liant între oamenii secolului 21. Formele în care aceasta se realizează diferă însă de vremurile trecute, prin posibilitățile sporite de împărtășire a informațiilor. Fie că vorbim de telefon, poștă, e-mail sau porumbei călători, finalitatea este aceeași – transmiterea de mesaje între persoane cu interese comune.

Toate noutățile în materie de web development, care ne invadează existența de fiecare zi, contribuie și ele la dezvoltarea a noi forme de comunicare între oameni. Una dintre aceste forme este Yahoo Messenger, pe cât de veche, pe atât de proaspătă. Deși această platformă de mesagerie virtuală este probabil cea mai populară din lume, la ora actuală, ea nu a fost lăsată de către producătorii de la Yahoo să se degradeze. Cei care erau fanii acestui mod de comunicare cu câțiva ani în urmă, dar au fost cuceriți de alte spații internautice, probabil că vor fi surprinși de noul look și noile facilități ale lui Yahoo Messenger.

Transferul de fișiere, estins la 100 MB, comunicarea audio și video, precum și acceseul rapid la e-mail sunt doar câteva dintre atracțiile cu care cei de la Yahoo și-au cucerit audiența. De asemenea, numărul semnificativ de jocuri disponibile online, prin intermediul lui Yahoo Messenger, sunt o altă rețetă de fidelizare a utilizatorilor.

Yahoo Messenger, în varianta sa cea mai recentă – 11.5, poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG Optimus Vu II

Când vine vorba de calitate, noutate și popularitate, companiile asiatice sunt cu siguranță în primele rânduri. Performanța este principala armă...

Închide