LG Optimus Vu II

lg_optimus_vu_2Când vine vorba de calitate, noutate și popularitate, companiile asiatice sunt cu siguranță în primele rânduri. Performanța este principala armă a secolului 21 cu care pot fi cuceriți clienții. Chiar dacă un monopol în industria telefoanelor inteligente, cu atâtea companii de calitate pe piață, ar fi ceva imposibil, un loc în ”top ten” este un deziderat pentru toți cei care vor să facă afaceri serioase în lumea gadget-urilor inteligente.

Sud-coreenii de la LG fac tot posibilul să rămână în lista de preferințe a consumatorilor de smartphone-uri și promit pentru anul în curs lansarea unui nou produs de excepție, pe numele său Optimus Vu II. Calitățile sale tehnice, printre care enumerăm memoria RAM de 2 GB, memoria internă de 16 GB, procesorul Dual-Core de 1.5 GHz Krait, cu chipset Qualcomm MSM8960 Snapdragon și sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sunt argumente care vor contribui, cu siguranță, la creșterea procentului de vânzări al lui Optimus Vu II.

Telefonul are o greutate de 159 de grame, dimensiuni de 132.2 x 85.6 x 9.4 mm, un diametru al ecranului de 5 inchi și o rezoluție de 768 x 1024 pixeli. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi și Bluetooth 4.0. La capitolul fotografie, Optimus Vu II se laudă cu 8 MP, auto-focus și flash LED, pentru camera principală, și 1.3 MP, pentru cea secundară.

Noul smartphone al celor de la LG va fi disponibil în trei culori: negru, alb și roz. Atât prețul, cât și data oficială a lansării lui Optimus Vu II sunt încă necunoscute.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cross Fire

Cine spune că ”meseria” de copil este una ușoară, probabil că a lăsat cu totul în urmă primii ani ai...

Închide