HTC First

htc_first_slideCompaniile asiatice își fac concurență unele altora printr-o muncă asiduă și printr-o mulțime de inovații tehnologice, care au scopul de a cuceri piețele mondiale. Deși odinioară era privită cu scepticism, piața producătorilor asiatici s-a dezvoltat într-atât, încât face față cu brio presiunilor venite de la competitorii americani sau europeni.

Taiwanezii de la HTC se pregătesc să lanseze, în această lună, un nou model de smartphone, botezat HTC First. Cei 16 GB de memorie internă, 1 GB de memorie RAM, procesorul Dual-Core de 1.4 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 și sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean sunt câteva dintre ingredientele unui gadget ce se profilează a fi de succes. Dimensiunile telefonului sunt de 126 x 65 x 8.9 mm, iar greutatea acestuia ajunge la 123.9 grame. Display-ul lui HTC First are o rezoluție de 720 x 1280 pixeli și un diametru de 4.3 inchi. La partea de fotografie smartphone-ul nu excelează, având doar 5 MP pentru camera principală și 1.6 MP pentru cea secundară.

Nu calitățile tehnice vor aduce însă, în primă fază, notorietate acestui telefon, ci aplicația Facebook Home, cu care vine instalat smartphone-ul din fabrică. HTC First este prima ustensilă, din categoria sa, care beneficiază de această facilitate.

Smartphone-ul este disponibil în combinațiile negru / alb, negru / albastru, negru / roșu sau negru complet. Prețul lui HTC First va fi de aproximativ 450 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Bootsrap

Există milioane de site-uri în mediul online, ceea ce face ca misiunea web-designerilor să fie din ce în ce mai...

Închide