Microsoft Office 2013

Dacă Windows 8 a fost lansat cu surle și trâmbițe, iar magazinele online sunt care mai de care mai preocupate să-i atragă pe cumpărători cu tot felul de oferte atractive, Office 2013 încă se lasă așteptat. Deși cei de la Microsoft nu au inaugurat încă noul produs mult așteptat, compania pune la dispoziția utilizatorilor săi un preview al acestuia, în serviciul cloud Office 365.

Pachetul va putea fi testat online prin crearea unui cont de utilizator. Acesta este disponibil în 10 limbi și include Microsoft Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Access, OneNote, Publisher, InfoPath, Lync  şi acces la Exchange Online, SharePoint Online şi Lync Online.

Interfața noului Office va fi una nouă și mult mai rapidă, acesta adresându-se utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Windows 8. Pachetul va fi funcțional atât pe PC-uri, cât și pe smartphone-uri și tablete, cei de la Microsoft intenționând să uniformizeze cele trei instrumente de lucru.

Una dintre noutățile ce vor crește probabil vânzările celor de la Microsoft este integrarea serviciului de Skype, ce va include gratuit 60 de minute internaționale lunar, în rețelele fixe din peste 40 de țări, și în cele mobile, în 7 țări. Mai mult decât atât, compania americană va pune la dispoziția utilizatorilor, prin intermediul Office 2013, opțiunea de inițiere a conferințelor video în sistemul high-definition.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Open Office

Vorbind de ustensile care ne ușurează activitățile online, nu putem să nu ne gândim la Microsoft Office. Fie că avem...

Închide