LG Optimus L4 II E440

lg_optimus_l4_iiUltimii ani ne-au dovedit că, în materie de tehnologie, nu doar americanii sunt cei care excelează. Companiile asiatice și-au extins tentaculele suficient de tare, astfel încât să-i cucerească cu produsele lor pe cumpărătorii europeni și nu numai. Nu doar sud-coreenii de la Samsung au priză la public, ci și cei de la LG, a căror marfă a devenit una extrem de atractivă.

Următoarea lansare organizată de către compania LG se preconizează a fi luna aceasta, când publicul se va familiariza cu noile modele de smartphone-uri create de sud-coreeni. Printre acestea se numără și Optimus L4 II E440, un telefon plasat în categoria de mijloc, din punct de vedere al posibilităților tehnice. Având dimensiuni de 112.5 x 64.7 x 11.9 milimetri și o greutate de 125 de grame, noul model LG va dispune de un ecran de 3.8 inchi și o rezoluție de 320 x 480 pixeli. Memoria RAM va fi de doar 512 MB, iar cea internă de 4 GB, aceasta din urmă putând fi suplimentată, prin intermediul unui card microSD, până la 32 GB.

Sistemul de operare al lui Optimus L4 II va fi Android 4.1.2 Jelly Bean, telefonul fiind dotat cu un procesor Cortex A9 de 1 GHz și chipset MT6575. Partea de conectivitate va fi asigurată de rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0. La capitolul foto, smartphone-ul va beneficia doar de o singură cameră, de 3.15 MP.

Disponibil doar în versiunile de culoare alb și negru, noul LG Optimus L4 II E440 rămâne încă un mister din punct de vedere al prețului la care va fi comercializat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Readability

Fiind înconjurați de un conglomerat de informații, este extrem de dificil să le alegem cu exactitate pe acelea care ne...

Închide