Huawei Honor 3

huawei_honor_3Deși scepticismul este, de multe ori, o piedică majoră în calea deciziilor noastre de zi cu zi, ne este destul de dificil să renunțăm la el. În special când trebuie să facem o achiziție, de orice natură, stăm uneori pe gânduri dacă produsul din față noastră poartă eticheta ”made in China”. Totuși, în ultimii ani lucrurile s-au schimbat suficient de mult, astfel încât să nu mai fim atât de crispați când vedem sau folosim produse fabricate pe teritoriul chinezilor.

Producătorii de la Huawei sunt una dintre dovezile palpabile ale calității muncii celor de pe continentul asiatic, compania fiind una dintre cele mai importante din lume, atunci când vine vorba de vânzările din domeniul telecomunicațiilor. Printre cele mai proaspete lansări, la capitolul smartphone-uri, se numără și cea a modelului Honor 3, un telefon cu trăsături destul de interesante, adresat în special consumatorilor care nu sunt dispuși să investească sume uriașe pentru achiziționarea unui telefon mobil.

Beneficiind de rețelele de conectivitate 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, precum și de opțiunea de transfer de date prin tehnologiile GPRS și EDGE, noul smartphone Huawei are dimensiuni de 133 x 67.2 x 9.9 milimetri și o greutate de 138 de grame, în timp ce diametrul ecranului de 4.7 inchi atinge o rezoluție de 729 x 1280 pixeli. Honor 3 are, de asemenea, și certificare IP57, care atestă rezistența sa la praf și apă. Sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean rulează cu ajutorul unui procesor Quad-Core de 1.5 GHz, cu chipset Huawei K3V2E. Memoria RAM de 2 GB este însoțită de cei 8 GB ai memoriei interne, ce pot fi suplimentați cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Camera foto principală ajunge la 13 MP, oferind o calitate maximă a fotografiilor de 4128 x 3096 pixeli, în timp ce camera secundară este dotată cu 1.3 MP.

Singura culoare disponibilă pentru Huawei Honor 3 este albul, iar prețul dispozitivului se învârte în jurul sumei de 230 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Squarespace

Diversificarea tot mai frecventă a meseriilor din întreaga lume face ca tot mai mulți oameni să-și extindă sfera de competență...

Închide